Ayla en Steven Brunswijk na zoenvideo: ‘Geen open relatie, we zijn gewoon gezellig’

Ayla en Steven Brunswijk na zoenvideo: ‘Geen open relatie, we zijn gewoon gezellig’

De juicekanalen kwamen afgelopen weekend met een pikante video waarin te zien is dat Steven Brunswijk uitgebreid staat te zoenen met een vrouw die niet zijn echtgenote Ayla is. Maar al snel reageerde de cabaretier dat hij zeker niet vreemdging en dat zijn vrouw er gewoon naast stond. Ze geven nu tekst en uitleg...

Lees verder onder de video.

Ayla en Steven Brunswijk na <em>zoenvideo</em>: ‘Geen open relatie, we zijn gewoon gezellig’ De juicekanalen kwamen afgelopen weekend met een pikante video waarin te zien is dat Steven Brunswijk uitgebreid staat te zoenen met een vrouw die niet zijn echtgenote Ayla is. Maar al snel reageerde de cabaretier dat hij zeker niet vreemdging en dat zijn vrouw er gewoon naast stond. Ze geven nu tekst en uitleg... Lees verder onder de video. ‘Liefde is elkaar alles gunnen’Brunswijk en zijn vrouw reageren op de zoenvideo, zij vertellen dat Ayla naast Steven ook met een dame stond te kussen. “Dat ze jou niet gefilmd hebben, zij was nog erger dan wij! Als ze jou gefilmd hadden...”, aldus Steven. Hij vertelt dat ze geen open relatie hebben, maar dat ze ‘gewoon gezellig’ zijn. “Liefde is elkaar alles gunnen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steven Brunswijk is getrouwd met Ayla Guiaux: bekijk beelden van het huwelijk Bekijk deze video » Steven Brunswijk wil echt niet meer naar Vandaag Inside na kaarsenrel (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

‘Liefde is elkaar alles gunnen’
Brunswijk en zijn vrouw reageren op de zoenvideo, zij vertellen dat Ayla naast Steven ook met een dame stond te kussen. “Dat ze jou niet gefilmd hebben, zij was nog erger dan wij! Als ze jou gefilmd hadden...”, aldus Steven. Hij vertelt dat ze geen open relatie hebben, maar dat ze ‘gewoon gezellig’ zijn. “Liefde is elkaar alles gunnen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's