Problemen voor Peter Gillis: aankoop enorme villa in België gaat niet door (Shownieuws)

Problemen voor Peter Gillis: aankoop enorme villa in België gaat niet door (Shownieuws)

Peter Gillis krijgt een tegenvaller te verwerken. De realityster heeft namelijk een kasteel en een villa in België gekocht, maar er zijn wat problemen. Volgens Santegoeds gaat de aankoop van het kasteel wel door en wordt dit al helemaal verbouwd. Maar op de villa die de steenrijke Gillis had gekocht lag nog beslag van de vorige bewoner...

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Problemen voor <em>Peter Gillis</em>: aankoop enorme villa in België gaat niet door (<em>Shownieuws</em>) Peter Gillis krijgt een tegenvaller te verwerken. De realityster heeft namelijk een kasteel en een villa in België gekocht, maar er zijn wat problemen. Volgens Santegoeds gaat de aankoop van het kasteel wel door en wordt dit al helemaal verbouwd. Maar op de villa die de steenrijke Gillis had gekocht lag nog beslag van de vorige bewoner... Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video) Bekijk deze video » Peter Gillis loog over incident: hoe geloofwaardig is Gillis nog? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV