Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het Familiediner: Tweeling Silvian en Silvain

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het succesvolle en langslopende EO-programma Het Familiediner is terug met een nieuwe seizoen. In deze aflevering gaat Bert van Leeuwen onder meer op bezoek bij een vader en opa, die al jaren ruzie hebben. Vader en opaIn deze aflevering zien we onder meer de 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang en hun vader heeft het contact definitief verbroken, ook voor de jongens. GecompliceerdOok Anne heeft de hulp van Bert van Leeuwen ingeroepen. Dit gaat over een ruzie tussen haar moeder Mariël en haar oom Jeroen. De ruzie tussen de twee is uiteindelijk gecompliceerder dan gedacht. Bekijk ook Bert van Leeuwen over 22e seizoen van Het Familiediner: "Blijft toch spannend" Bekijk deze video » Eerste beelden nieuw seizoen Het Familiediner: ‘Stomme koe, stomme kut’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het succesvolle en langslopende EO-programma Het Familiediner is terug met een nieuwe seizoen. In deze aflevering gaat Bert van Leeuwen onder meer op bezoek bij een vader en opa, die al jaren ruzie hebben.

Vader en opa
In deze aflevering zien we onder meer de 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang en hun vader heeft het contact definitief verbroken, ook voor de jongens.

Gecompliceerd
Ook Anne heeft de hulp van Bert van Leeuwen ingeroepen. Dit gaat over een ruzie tussen haar moeder Mariël en haar oom Jeroen. De ruzie tussen de twee is uiteindelijk gecompliceerder dan gedacht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Familiediner


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV