Dertigers seizoen 3 start maandag op NPO 3: bekijk een recap van seizoen 2

Dertigers seizoen 3 start maandag op NPO 3: bekijk een recap van seizoen 2

Vanaf vanavond kun je kijken naar een nieuw seizoen van de serie Dertigers. Deze serie volgt een groep vrienden, en ook in de nieuwe reeks maken zij weer van alles mee op het gebied van liefde en vriendschap. Maar voor je je onderdompelt in een nieuw seizoen kun je je geheugen weer even opfrissen. Wat gebeurde er ook alweer in het tweede seizoen van Dertigers?

Bekijk de recap van het tweede seizoen van Dertigers hieronder. Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf 8 augustus van maandag tot en met donderdag op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start.

<em>Dertigers</em> seizoen 3 start maandag op NPO 3: bekijk een recap van seizoen 2 Vanaf vanavond kun je kijken naar een nieuw seizoen van de serie Dertigers. Deze serie volgt een groep vrienden, en ook in de nieuwe reeks maken zij weer van alles mee op het gebied van liefde en vriendschap. Maar voor je je onderdompelt in een nieuw seizoen kun je je geheugen weer even opfrissen. Wat gebeurde er ook alweer in het tweede seizoen van Dertigers? Bekijk de recap van het tweede seizoen van Dertigers hieronder. Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf 8 augustus van maandag tot en met donderdag op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start. Dertigers seizoen 3 vanaf 8 augustus op NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV