Grote paniek in Chateau Meiland: 'De schoorsteen staat in de fik!'

Grote paniek in Chateau Meiland: 'De schoorsteen staat in de fik!'

Vanavond breekt er grote paniek uit in Chateau Meiland. Martien Meiland hoort een vreemd geluid en er komt allemaal rook tevoorschijn. Dan komt Maxime gillend binnen rennen dat de brandweer moet worden gebeld omdat de schoorsteen in de fik staat. En dat duurt even, want wie heeft er een telefoon en wat is eigenlijk het alarmnummer in Frankrijk?

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Grote paniek in <em>Chateau Meiland</em>: 'De schoorsteen staat in de fik!' Vanavond breekt er grote paniek uit in Chateau Meiland. Martien Meiland hoort een vreemd geluid en er komt allemaal rook tevoorschijn. Dan komt Maxime gillend binnen rennen dat de brandweer moet worden gebeld omdat de schoorsteen in de fik staat. En dat duurt even, want wie heeft er een telefoon en wat is eigenlijk het alarmnummer in Frankrijk? Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mooiste beelden: huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer Bekijk deze video » Chateau Meiland: ‘Kijk uit met haar, je hebt zo een hamer in je smoel’ Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV