Derk Sauer over sancties tegen Rusland (Zomergasten): ‘Meesten hebben weinig nodig’

Derk Sauer over sancties tegen Rusland (Zomergasten): ‘Meesten hebben weinig nodig’

Derk Sauer praat in Zomergasten over onder meer de sancties die zijn ingesteld tegen Rusland, in verband met de oorlog in Oekraïne. “Maar de meeste Russen hebben heel weinig nodig”, aldus de journalist.

Lees verder onder de video.

Derk Sauer over sancties tegen Rusland (<em>Zomergasten</em>): ‘Meesten hebben weinig nodig’ Derk Sauer praat in Zomergasten over onder meer de sancties die zijn ingesteld tegen Rusland, in verband met de oorlog in Oekraïne. “Maar de meeste Russen hebben heel weinig nodig”, aldus de journalist. Lees verder onder de video. 'Daar liggen ze in Rusland niet wakker van'“Ze hebben dus gewoon de datsja waar ze hun aardappelen en de moestuin die ze hebben en ze hebben hun garage waar ze knutselen en dingen met hun handen doen. En daar kunnen ze heel gelukkig mee zijn.” Volgens Sauer raken wij al van slag als de inflatie 3% is. “Dan staan de kranten vol. Maar in Rusland liggen ze van dat soort dingen helemaal niet meer wakker.” Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

'Daar liggen ze in Rusland niet wakker van'
“Ze hebben dus gewoon de datsja waar ze hun aardappelen en de moestuin die ze hebben en ze hebben hun garage waar ze knutselen en dingen met hun handen doen. En daar kunnen ze heel gelukkig mee zijn.” Volgens Sauer raken wij al van slag als de inflatie 3% is. “Dan staan de kranten vol. Maar in Rusland liggen ze van dat soort dingen helemaal niet meer wakker.”

Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV