B&B Vol liefde: Petra erg negatief over Annemarie, nieuwe date voor Hans

B&B Vol liefde: Petra erg negatief over Annemarie, nieuwe date voor Hans

Het is duidelijk dat Petra in B&B Vol liefde niet zit te wachten op meer dates voor Hans. Annemarie komt net binnen maar voelt zich niet echt welkom. “Ik ben niet moeilijk, ik ben heel makkelijk in contacten leggen. Maar ik voelde me best wel gespannen, ongemakkelijk. Ik vind het ook spannend.” Petra is in elk geval niet echt enthousiast over de nieuwe dame die net als zij een nieuwe liefde hoopt te vinden in Hans. “Dat wij met z’n tweeën door één deur gaan, dat wordt een lastige vrees ik.”

Bekijk de video van RTL Boulevard met beelden van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Petra erg negatief over Annemarie, nieuwe date voor Hans Het is duidelijk dat Petra in B&B Vol liefde niet zit te wachten op meer dates voor Hans. Annemarie komt net binnen maar voelt zich niet echt welkom. “Ik ben niet moeilijk, ik ben heel makkelijk in contacten leggen. Maar ik voelde me best wel gespannen, ongemakkelijk. Ik vind het ook spannend.” Petra is in elk geval niet echt enthousiast over de nieuwe dame die net als zij een nieuwe liefde hoopt te vinden in Hans. “Dat wij met z’n tweeën door één deur gaan, dat wordt een lastige vrees ik.” Bekijk de video van RTL Boulevard met beelden van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in B&B Vol Liefde: Richard wil dat 'koningin' Maureen vertrekt Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Astrid is WOEST & Natasja wil meer van de piercings van Menno weten Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Petra erg negatief over Annemarie, nieuwe date voor HansActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV