Steven Brunswijk geeft relatieadvies na uitlekken van zoenvideo

Steven Brunswijk geeft relatieadvies na uitlekken van zoenvideo

Steven Brunswijk is nogal verbaasd dat hij afgelopen weekend ‘trending topic’ was. Juicekanalen brachten een video naar buiten waarop Brunswijk zoenend te zien is met een dame die niet zijn vrouw Ayla is. Hij werd al bestempeld als vreemdganger, maar al snel bleek dat Ayla ernaast met een andere vrouw stond te kussen. De twee hadden het naar eigen zeggen ‘gezellig’ en Steven krijgt nu van diverse mensen berichten die deze vorm van een relatie ook wel zien zitten. “Ik heb tot 1 uur 's nachts met allerlei mensen zitten kletsen over hun relatie”, aldus de cabaretier.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Steven Brunswijk</em> geeft relatieadvies na uitlekken van zoenvideo Steven Brunswijk is nogal verbaasd dat hij afgelopen weekend ‘trending topic’ was. Juicekanalen brachten een video naar buiten waarop Brunswijk zoenend te zien is met een dame die niet zijn vrouw Ayla is. Hij werd al bestempeld als vreemdganger, maar al snel bleek dat Ayla ernaast met een andere vrouw stond te kussen. De twee hadden het naar eigen zeggen ‘gezellig’ en Steven krijgt nu van diverse mensen berichten die deze vorm van een relatie ook wel zien zitten. “Ik heb tot 1 uur 's nachts met allerlei mensen zitten kletsen over hun relatie”, aldus de cabaretier. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steven Brunswijk is getrouwd met Ayla Guiaux: bekijk beelden van het huwelijk Bekijk deze video » Ayla en Steven Brunswijk na zoenvideo: ‘Geen open relatie, we zijn gewoon gezellig’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV