Hans Kazàn vertelt hoe het gaat met dochter Lara die zeldzame ziekte heeft

Hans Kazàn vertelt hoe het gaat met dochter Lara die zeldzame ziekte heeft

Even geleden kampte Hans Kazàn met ernstige gezondheidsproblemen, maar inmiddels gaat het een stuk beter met de goochelaar. In RTL Boulevard vertelt Hans over zijn dochter Lara, die een zeldzame ziekte heeft. Hij vertelt dat ze constant op scherp moet staan, maar dat ze de ziekte onder controle hebben.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hans Kazàn</em> vertelt hoe het gaat met dochter Lara die zeldzame ziekte heeft Even geleden kampte Hans Kazàn met ernstige gezondheidsproblemen, maar inmiddels gaat het een stuk beter met de goochelaar. In RTL Boulevard vertelt Hans over zijn dochter Lara, die een zeldzame ziekte heeft. Hij vertelt dat ze constant op scherp moet staan, maar dat ze de ziekte onder controle hebben. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vrouw Hans Kazàn geeft gezondheidsupdate in RTL Boulevard: 'Eindeloos donkere tunnel' Bekijk deze video » Beau gemist? Zieke Hans Kazàn dacht dat het einde naderde Bekijk deze video »
Entertainment :
Hans Kazàn vertelt hoe het gaat met dochter Lara die zeldzame ziekte heeftActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV