Ayla en Steven Brunswijk na post Yvonne Coldeweijer over zoen: ‘Waarom zo negatief?’

Ayla en Steven Brunswijk na post Yvonne Coldeweijer over zoen: ‘Waarom zo negatief?’

Yvonne Coldeweijer heeft afgelopen weekend een video van een zoenende Steven Brunswijk gedeeld. Het leek erop alsof hij vreemdging, maar even later bleek dat zijn vrouw Ayla ernaast met een andere dame stond te zoenen. “Het is niet erg als je iets post, maar waarom moet het zo negatief? Waarom kan het niet gewoon op een leuke manier?”, aldus Ayla. Volgens Steven moeten we in Nederland stoppen met elkaar in hokjes stoppen. “Zo hypocriet zijn we als volk. Je staat op Pride, iedereen moet zichzelf zijn, share the love”, aldus Steven. “Waar het eigenlijk over gaat, daar vallen mensen over. Dan denk ik: waarom is dan die Pride? Snap je het dan niet?”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ayla en Steven Brunswijk</em> na post Yvonne Coldeweijer over zoen: ‘Waarom zo negatief?’ Yvonne Coldeweijer heeft afgelopen weekend een video van een zoenende Steven Brunswijk gedeeld. Het leek erop alsof hij vreemdging, maar even later bleek dat zijn vrouw Ayla ernaast met een andere dame stond te zoenen. “Het is niet erg als je iets post, maar waarom moet het zo negatief? Waarom kan het niet gewoon op een leuke manier?”, aldus Ayla. Volgens Steven moeten we in Nederland stoppen met elkaar in hokjes stoppen. “Zo hypocriet zijn we als volk. Je staat op Pride, iedereen moet zichzelf zijn, share the love”, aldus Steven. “Waar het eigenlijk over gaat, daar vallen mensen over. Dan denk ik: waarom is dan die Pride? Snap je het dan niet?” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steven Brunswijk is getrouwd met Ayla Guiaux: bekijk beelden van het huwelijk Bekijk deze video » Steven Brunswijk geeft relatieadvies na uitlekken van zoenvideo Bekijk deze video »
Entertainment :
Ayla en Steven Brunswijk na post Yvonne Coldeweijer over zoen: ‘Waarom zo negatief?’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV