Mo Ihattaren gespot met verdachte Marengo-proces: ‘Dreiging vanwege conflict’

Mo Ihattaren gespot met verdachte Marengo-proces: ‘Dreiging vanwege conflict’

Rechercheurs hebben een bekende crimineel zien zitten in de auto van Ajacied Mohamed Ihattaren. Eerder werd al bekend dat Ihattaren niet meer meetraint met Ajax. Er werd gezegd dat de voetballer ‘niet fit’ is, maar John van den Heuvel vertelt dat er iets heel anders aan de hand is.

Lees verder onder de video.

<em>Mo Ihattaren</em> gespot met verdachte Marengo-proces: ‘Dreiging vanwege conflict’ Rechercheurs hebben een bekende crimineel zien zitten in de auto van Ajacied Mohamed Ihattaren. Eerder werd al bekend dat Ihattaren niet meer meetraint met Ajax. Er werd gezegd dat de voetballer ‘niet fit’ is, maar John van den Heuvel vertelt dat er iets heel anders aan de hand is. Lees verder onder de video. ‘Conflict tussen Ihattaren en familie verdachte’Ihattaren is namelijk gespot met een verdachte in het Marengo-proces. Topcrimineel Ridouan Taghi behoort ook tot een van de verdachten in deze zaak. Volgens Van den Heuvel zou er een conflict zijn ontstaan tussen Ihattaren en de familie van de verdachte. “Het lijkt erop alsof die dreiging die ertoe heeft geleid dat hij niet meer op het trainingsveld kon en mocht verschijnen, dat die met dat conflict te maken heeft.” Bekijk de Telegraaf-video met John van den Heuvel over Mohamed Ihattaren hierboven. Zien: John van den Heuvel spreekt duidelijke taal over 'ernstig bedreigde' Mo Ihattaren Bekijk deze video » René van der Gijp over Mohamed Ihattaren: 'Het is elke keer iets' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Mo Ihattaren gespot met verdachte Marengo-proces: ‘Dreiging vanwege conflict’

‘Conflict tussen Ihattaren en familie verdachte’
Ihattaren is namelijk gespot met een verdachte in het Marengo-proces. Topcrimineel Ridouan Taghi behoort ook tot een van de verdachten in deze zaak. Volgens Van den Heuvel zou er een conflict zijn ontstaan tussen Ihattaren en de familie van de verdachte. “Het lijkt erop alsof die dreiging die ertoe heeft geleid dat hij niet meer op het trainingsveld kon en mocht verschijnen, dat die met dat conflict te maken heeft.”

Bekijk de Telegraaf-video met John van den Heuvel over Mohamed Ihattaren hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV