Nieuw seizoen LEGO Masters start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren

Nieuw seizoen LEGO Masters start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren

Binnenkort start het nieuwe seizoen van LEGO Masters en deze afleveringen zien er anders uit dan voorheen. Ruben Nicolai en Kürt Rogiers keren namelijk niet meer terug als de presentatoren, zij worden vervangen door de Vlaamse Andy Peelman en Jamai Loman. De reden van deze wissel is overigens niet bekendgemaakt. Ze hebben in ieder geval al hun eigen LEGO-poppetjes, al lijkt Jamai niet zo blij te zijn met het kapsel van zijn LEGO-versie.

Bekijk de beelden van LEGO Masters met Andy en Jamai hieronder.

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>LEGO Masters</em> start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren Binnenkort start het nieuwe seizoen van LEGO Masters en deze afleveringen zien er anders uit dan voorheen. Ruben Nicolai en Kürt Rogiers keren namelijk niet meer terug als de presentatoren, zij worden vervangen door de Vlaamse Andy Peelman en Jamai Loman. De reden van deze wissel is overigens niet bekendgemaakt. Ze hebben in ieder geval al hun eigen LEGO-poppetjes, al lijkt Jamai niet zo blij te zijn met het kapsel van zijn LEGO-versie. Bekijk de beelden van LEGO Masters met Andy en Jamai hieronder. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden: Lego Masters Australië iedere zaterdag op de buis Bekijk deze video » Video: Jamai Loman vervangt Ruben Nicolai in nieuw seizoen LEGO Masters Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV