Heftige beelden: uitgemergelde husky weggehaald bij baasje (Hart van Nederland)

Heftige beelden: uitgemergelde husky weggehaald bij baasje (Hart van Nederland)

De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) heeft afgelopen woensdag een ernstig verwaarloosde Siberische husky in beslag genomen in Zeeuws-Vlaanderen. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Lees verder onder de video.

Heftige beelden: uitgemergelde husky weggehaald bij baasje (<em>Hart van Nederland</em>) De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) heeft afgelopen woensdag een ernstig verwaarloosde Siberische husky in beslag genomen in Zeeuws-Vlaanderen. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Lees verder onder de video. Verwaarloosd'De politie heeft er een aantal keer op aangedrongen om de hond naar de dierenarts te brengen', zegt een woordvoerder van de Inspectiedienst aan Hart van Nederland. Toen dat uiteindelijk gebeurde, werd besloten dat de hond niet terug kon naar huis. Inmiddels gaat het een stuk beter en is de husky vijf kilo aangekomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. De Sneekweek is terug en iedereen heeft er zin in (video) Bekijk deze video » Video: Valkenswaards echtpaar midden in de nacht overvallen Bekijk deze video » Hart van Nederland: Zierikzee opent noodopvang vluchtelingen om Ter Apel te ontlasten Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verwaarloosd
'De politie heeft er een aantal keer op aangedrongen om de hond naar de dierenarts te brengen', zegt een woordvoerder van de Inspectiedienst aan Hart van Nederland. Toen dat uiteindelijk gebeurde, werd besloten dat de hond niet terug kon naar huis. Inmiddels gaat het een stuk beter en is de husky vijf kilo aangekomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV