Hart van Nederland: Zierikzee opent noodopvang vluchtelingen om Ter Apel te ontlasten

Hart van Nederland: Zierikzee opent noodopvang vluchtelingen om Ter Apel te ontlasten

<em>Hart van Nederland</em>: Zierikzee opent noodopvang <em>vluchtelingen</em> om Ter Apel te ontlasten In Zierikzee opent een noodopvang voor vluchtelingen in oud schoolgebouw. Dit wordt gedaan om de opvang in Ter Apel te ontlasten. 'De verwachting is dat er veel alleenstaande mannen komen naar Zierikzee', vertelt wethouder Ankie Smit aan Hart van Nederland. 'Maar het kunnen ook gezinnen met minderjarige kinderen zijn.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Sneekweek is terug en iedereen heeft er zin in (video) Bekijk deze video » Enorme brand in Velp: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Video: Valkenswaards echtpaar midden in de nacht overvallen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Zierikzee opent een noodopvang voor vluchtelingen in oud schoolgebouw. Dit wordt gedaan om de opvang in Ter Apel te ontlasten. 'De verwachting is dat er veel alleenstaande mannen komen naar Zierikzee', vertelt wethouder Ankie Smit aan Hart van Nederland. 'Maar het kunnen ook gezinnen met minderjarige kinderen zijn.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's