Hoe gaat dat bij jullie thuis?: opvoedstijl go with the flow vs. blokkenschema

Hoe gaat dat bij jullie thuis?: opvoedstijl go with the flow vs. blokkenschema

Maandagavond gaat het nieuwe programma Hoe gaat dat bij jullie thuis? van start. Hierin kijken ouders die totaal verschillende opvoedstijlen hanteren mee met elkaar. Ze ontdekken wat hun dagelijkse uitdagingen zijn en hoe die worden aangepakt. In de uitzending van vanavond vertelt een moeder dat ze in het moment leeft, go with the flow. Een andere moeder is juist van een blokkenschema en wil elke dag een leuk evenement afdraaien.

Bekijk de beelden van Hoe gaat dat bij jullie thuis? hieronder.

Hoe gaat dat bij jullie thuis? is vanaf maandag 8 augustus elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hoe gaat dat bij jullie thuis? terugkijken op Gids.tv.

<em>Hoe gaat dat bij jullie thuis?</em>: opvoedstijl go with the flow vs. blokkenschema Maandagavond gaat het nieuwe programma Hoe gaat dat bij jullie thuis? van start. Hierin kijken ouders die totaal verschillende opvoedstijlen hanteren mee met elkaar. Ze ontdekken wat hun dagelijkse uitdagingen zijn en hoe die worden aangepakt. In de uitzending van vanavond vertelt een moeder dat ze in het moment leeft, go with the flow. Een andere moeder is juist van een blokkenschema en wil elke dag een leuk evenement afdraaien. Bekijk de beelden van Hoe gaat dat bij jullie thuis? hieronder. Hoe gaat dat bij jullie thuis? is vanaf maandag 8 augustus elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hoe gaat dat bij jullie thuis? terugkijken op Gids.tv. Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava dansen met beroemde nomadenstam de Masai Bekijk deze video » Een huis vol: honden ontsnappen als moeder Buddenbruck wil vertrekken Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV