Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd start 24 augustus bij Net5: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd start 24 augustus bij Net5: bekijk eerste beelden

Nog even en dan kun je weer genieten van een nieuw seizoen van Grenzeloos verliefd. Verschillende Nederlanders verlaten huis en haard voor hun grote liefde die in het buitenland woont. Deze serie volgt de liefdesavonturen en elke keer is het de grote vraag of de liefde overleeft in een land waar de Nederlanders moeten leven in een compleet andere cultuur.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hieronder.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Grenzeloos verliefd</em> start 24 augustus bij Net5: bekijk eerste beelden Nog even en dan kun je weer genieten van een nieuw seizoen van Grenzeloos verliefd. Verschillende Nederlanders verlaten huis en haard voor hun grote liefde die in het buitenland woont. Deze serie volgt de liefdesavonturen en elke keer is het de grote vraag of de liefde overleeft in een land waar de Nederlanders moeten leven in een compleet andere cultuur. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hieronder. Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Problemen voor Olcay Gulsen tijdens opnames Heb ik wat van je aan?: "Valse Mart Visser!" (video) Bekijk deze video » The Rookie seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV