De energieprijzen rijzen de pan uit: "Einde voorlopig nog niet in zicht" (video)

De energieprijzen rijzen de pan uit: "Einde voorlopig nog niet in zicht" (video)

De <em>energieprijzen</em> rijzen de pan uit: &quot;Einde voorlopig nog niet in zicht&quot; (video) Waar een gemiddeld huishouden een jaar geleden nog zo'n 2000 euro kwijt was aan een jaarlijks energiecontract, is dat nu meer dan 6000 euro. Dat de energieprijzen maar blijven stijgen merkt vrijwel iedereen in de portemonnee. "Het is zorgelijk, en voorlopig is het einde niet in zicht", vertelt energie-expert Ben Woldering aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook WNL op Zondag gemist? Mark Rutte over energieprijzen: "We kunnen gevolgen niet wegnemen" Bekijk deze video » Helga van Leur haalt uit naar Humberto Tan om oplossing tegen hitte: "NEE! Geen airco!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waar een gemiddeld huishouden een jaar geleden nog zo'n 2000 euro kwijt was aan een jaarlijks energiecontract, is dat nu meer dan 6000 euro. Dat de energieprijzen maar blijven stijgen merkt vrijwel iedereen in de portemonnee. "Het is zorgelijk, en voorlopig is het einde niet in zicht", vertelt energie-expert Ben Woldering aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV