Video: dit zijn de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake

Video: dit zijn de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake

Video: dit zijn de deelnemers van <em>Married at First Sight: Match or Mistake</em> Trouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien is het is het unieke ingrediënt van Married at First Sight. Het nieuwste seizoen krijgt een extra dimensie, want de koppels gaan dit keer allemaal naar dezelfde plek op huwelijksreis, om eenmaal terug op dezelfde plek te gaan samenwonen. RTL Boulevard sprak de experts over deze nieuwe twist en maken nu de 14 deelnemers bekend. Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: dit zijn de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake

Trouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien is het is het unieke ingrediënt van Married at First Sight. Het nieuwste seizoen krijgt een extra dimensie, want de koppels gaan dit keer allemaal naar dezelfde plek op huwelijksreis, om eenmaal terug op dezelfde plek te gaan samenwonen. RTL Boulevard sprak de experts over deze nieuwe twist en maken nu de 14 deelnemers bekend.

Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV