Hans Kazán blikt terug op roerige periode: "Onzekerheid was het ergst"

Hans Kazán blikt terug op roerige periode: "Onzekerheid was het ergst"

Hans Kazàn heeft een roerige periode achter de rug. De 69-jarige goochelaar is flink ziek geweest. In een periode van drie maanden tijd is hij twee keer opgenomen in het ziekenhuis in Spanje met gezondheidsklachten. Kazàn blikt in RTL Boulevard terug op deze vreselijke periode.

Tekst gaat verder onder video.

<em>Hans Kazán</em> blikt terug op <em>roerige periode</em>: &quot;Onzekerheid was het ergst&quot; Hans Kazàn heeft een roerige periode achter de rug. De 69-jarige goochelaar is flink ziek geweest. In een periode van drie maanden tijd is hij twee keer opgenomen in het ziekenhuis in Spanje met gezondheidsklachten. Kazàn blikt in RTL Boulevard terug op deze vreselijke periode. Tekst gaat verder onder video. OnzekerheidDe illusionist kon werkelijk niets binnenhouden, viel in korte tijd meer dan 10 kilo af en wekenlang stonden de artsen voor een raadsel. Na uitgebreid onderzoek blijkt dat dit komt door een combinatie van verkeerde medicatie en een tekort aan calcium en magnesium in zijn lichaam.: "Het ergste was nog niet eens de kwaal, de onzekerheid was het ergst." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hans Kazán blikt terug op roerige periode: "Onzekerheid was het ergst"

Onzekerheid
De illusionist kon werkelijk niets binnenhouden, viel in korte tijd meer dan 10 kilo af en wekenlang stonden de artsen voor een raadsel. Na uitgebreid onderzoek blijkt dat dit komt door een combinatie van verkeerde medicatie en een tekort aan calcium en magnesium in zijn lichaam.: "Het ergste was nog niet eens de kwaal, de onzekerheid was het ergst."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV