Video: Zanger Frans Duijts pronkt met beachbody tijdens het suppen in Kroatië

Video: Zanger Frans Duijts pronkt met beachbody tijdens het suppen in Kroatië

Video: Zanger <em>Frans Duijts</em> pronkt met <em>beachbody</em> tijdens het suppen in <em>Kroatië</em> Frans Duijts geniet momenteel met zijn gezin van een welverdiende vakantie in Kroatië. De 43-jarige zanger is lekker aan het suppen in het zonnetje en deelt die beelden, inclusief zijn beachbody, op Instagram. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Frans Duijts opgenomen in het ziekenhuis vanwege een griep Bekijk deze video » Frans Duijts in Shownieuws over ziekenhuisopname: 'Inmiddels weer topfit' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frans Duijts geniet momenteel met zijn gezin van een welverdiende vakantie in Kroatië. De 43-jarige zanger is lekker aan het suppen in het zonnetje en deelt die beelden, inclusief zijn beachbody, op Instagram.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV