Op1 gemist? Misdaadverslaggever John van den Heuvel over illegaal wapenbezit

Op1 gemist? Misdaadverslaggever John van den Heuvel over illegaal wapenbezit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Misdaadverslaggever <em>John van den Heuvel</em> over illegaal wapenbezit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. John van den Heuvel onderzocht de wereld van illegaal wapenbezit. In Op1 vertelt de misdaadverslaggever over zijn bevindingen: "Er is een lichte toename van het in beslag genomen wapens, maar dat wil niet direct zeggen dat de politie ze beter kan vinden. Je zou kunnen zeggen dat ze erover struikelen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Misdaadverslaggever John van den Heuvel over illegaal wapenbezit

John van den Heuvel onderzocht de wereld van illegaal wapenbezit. In Op1 vertelt de misdaadverslaggever over zijn bevindingen: "Er is een lichte toename van het in beslag genomen wapens, maar dat wil niet direct zeggen dat de politie ze beter kan vinden. Je zou kunnen zeggen dat ze erover struikelen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV