Op1 gemist? Epke Zonderland doet boekje open over misstanden in de turnsport

Op1 gemist? Epke Zonderland doet boekje open over misstanden in de turnsport

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Precies 10 jaar geleden pakte oud-turner Epke Zonderland Olympisch Goud in Londen met een nog nooit vertoonde oefening. Het leverde hem wereldwijd de bijnaam 'Flying Dutchman' op. Bij Op1 blikt Zonderland terug op dit iconische sportmoment en deelt hij zijn kijk op alle onrust in de turnwereld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Epke Zonderland</em> doet boekje open over <em>misstanden</em> in de turnsport Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Precies 10 jaar geleden pakte oud-turner Epke Zonderland Olympisch Goud in Londen met een nog nooit vertoonde oefening. Het leverde hem wereldwijd de bijnaam 'Flying Dutchman' op. Bij Op1 blikt Zonderland terug op dit iconische sportmoment en deelt hij zijn kijk op alle onrust in de turnwereld. Tekst gaat verder onder de video. Misstanden in de turnsportSportkoepel NOC-NSF heeft in april 2021 excuses aangeboden aan de slachtoffers van het Nederlandse turnschandaal. "Ergens voelde je ook wel, zijn ze wel gelukkig? De glimlach was er niet zo vaak als je zou verwachten", aldus Epke Zonderland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Epke Zonderland doet boekje open over misstanden in de turnsport

Misstanden in de turnsport
Sportkoepel NOC-NSF heeft in april 2021 excuses aangeboden aan de slachtoffers van het Nederlandse turnschandaal. "Ergens voelde je ook wel, zijn ze wel gelukkig? De glimlach was er niet zo vaak als je zou verwachten", aldus Epke Zonderland.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV