Laatste Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slot: Kasteelvrouwe Emmy

Slot: Kasteelvrouwe Emmy Emmy dacht er even aan om het kasteel in Frankrijk weer van de hand te doen, maar ze geeft niet op: ze wil haar droomkasteel verwezelijken. Er zijn dan ook nieuwe plannen om de boel te regelen. VakluiHet is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy is blij dat ze weer aan het werk zijn, maar hun aanwezigheid gaat ook met de nodige kosten gepaard. Hoe moet dat allemaal betaald worden? PostzegelsNa een koude periode op het kasteel komt ook Rutger weer naar Frankrijk. Hij heeft zijn postzegelverzameling meegenomen en daar vindt Emmy het hare van. Het wordt voorjaar, dus Emmy gaat vol goede moed in haar moestuin aan de slag. Na het debacle van vorig jaar, kiest ze nu voor een andere methode. :[broadcast:videos](ids:"477859,477519" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Laatste Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Emmy dacht er even aan om het kasteel in Frankrijk weer van de hand te doen, maar ze geeft niet op: ze wil haar droomkasteel verwezelijken. Er zijn dan ook nieuwe plannen om de boel te regelen.

Vaklui
Het is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy is blij dat ze weer aan het werk zijn, maar hun aanwezigheid gaat ook met de nodige kosten gepaard. Hoe moet dat allemaal betaald worden?

Postzegels
Na een koude periode op het kasteel komt ook Rutger weer naar Frankrijk. Hij heeft zijn postzegelverzameling meegenomen en daar vindt Emmy het hare van. Het wordt voorjaar, dus Emmy gaat vol goede moed in haar moestuin aan de slag. Na het debacle van vorig jaar, kiest ze nu voor een andere methode.

:[broadcast:videos](ids:"477859,477519" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV