Laatste Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Kasteelvrouwe Emmy

Laatste Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Emmy dacht er even aan om het kasteel in Frankrijk weer van de hand te doen, maar ze geeft niet op: ze wil haar droomkasteel verwezelijken. Er zijn dan ook nieuwe plannen om de boel te regelen. Alle fragmenten uit deze uitzending Kasteelvrouwe Emmy: tranen van geluk door het gemaakte dak (video) Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy geeft cursus leuke schouw maken: ‘Hoeft niet zo precies’ Bekijk deze video » VakluiHet is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy is blij dat ze weer aan het werk zijn, maar hun aanwezigheid gaat ook met de nodige kosten gepaard. Hoe moet dat allemaal betaald worden? PostzegelsNa een koude periode op het kasteel komt ook Rutger weer naar Frankrijk. Hij heeft zijn postzegelverzameling meegenomen en daar vindt Emmy het hare van. Het wordt voorjaar, dus Emmy gaat vol goede moed in haar moestuin aan de slag. Na het debacle van vorig jaar, kiest ze nu voor een andere methode. Bekijk ook Lekkage in Kasteelvrouwe Emmy: ‘Ik lach wel maar kan wel huilen, wat een ellende’ Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy: reparatie van het dak wordt een enorme klus Bekijk deze video »
Uitzending :
Laatste Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Emmy dacht er even aan om het kasteel in Frankrijk weer van de hand te doen, maar ze geeft niet op: ze wil haar droomkasteel verwezelijken. Er zijn dan ook nieuwe plannen om de boel te regelen.

Vaklui
Het is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy is blij dat ze weer aan het werk zijn, maar hun aanwezigheid gaat ook met de nodige kosten gepaard. Hoe moet dat allemaal betaald worden?

Postzegels
Na een koude periode op het kasteel komt ook Rutger weer naar Frankrijk. Hij heeft zijn postzegelverzameling meegenomen en daar vindt Emmy het hare van. Het wordt voorjaar, dus Emmy gaat vol goede moed in haar moestuin aan de slag. Na het debacle van vorig jaar, kiest ze nu voor een andere methode.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kasteelvrouwe Emmy


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV