We zijn er bijna!: dit zijn reisleiders Ger en Evelyne

We zijn er bijna!: dit zijn reisleiders Ger en Evelyne

Het is bijna weer tijd voor de heerlijke kijkcijferhit van Martine van Os: We zijn er Bijna!. Dit jaar gaat de MAX-presentatrice met 24 echtparen op reis door Spanje en wordt daar terzijde gestaan door reisleiders Ger en Evelyne Timmer. Die hebben nogal wat ervaring: 'We doen twee reizen per jaar en hebben al 22 reizen gedaan.'

Bekijk de introductievideo van reisleiders Ger en Evelyne (We zijn er Bijna!) hieronder

<em>We zijn er bijna!</em>: dit zijn reisleiders Ger en Evelyne Het is bijna weer tijd voor de heerlijke kijkcijferhit van Martine van Os: We zijn er Bijna!. Dit jaar gaat de MAX-presentatrice met 24 echtparen op reis door Spanje en wordt daar terzijde gestaan door reisleiders Ger en Evelyne Timmer. Die hebben nogal wat ervaring: 'We doen twee reizen per jaar en hebben al 22 reizen gedaan.' Bekijk de introductievideo van reisleiders Ger en Evelyne (We zijn er Bijna!) hieronder We zijn er Bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus iedere week om 21.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je iedere uitzending van We zijn er Bijna! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Hans Teeuwen imiteert Tim den Besten na Sinterklaas-rel Pride Bekijk deze video »
TV :
We zijn er bijna!: dit zijn reisleiders Ger en Evelyne

We zijn er Bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus iedere week om 21.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je iedere uitzending van We zijn er Bijna! terugkijken via Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV