B&B Vol Liefde: Dave vertelt Ben dat hij met Denise gezoend heeft en die is not amused

B&B Vol Liefde: Dave vertelt Ben dat hij met Denise gezoend heeft en die is not amused

Na afloop van hun romantische date blijken Denise en Dave gezoend te hebben. Die laatste kan het niet laten om dat de volgende ochtend nog even in te peperen bij zijn rivaal Ben, onder het mom van 'ik wil eerlijk zijn.'

'Vind ik klote'
Dave vertelt: 'We hebben gezoend gisteren, dat wou ik je toch even eerlijk vertellen.' Begrijpelijkerwijs wordt Ben niet heel vrolijk van deze openbaring: 'Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het best wel klote vind.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

B&amp;B Vol Liefde: Dave vertelt <em>Ben</em> dat hij met Denise gezoend heeft en die is not amused Na afloop van hun romantische date blijken Denise en Dave gezoend te hebben. Die laatste kan het niet laten om dat de volgende ochtend nog even in te peperen bij zijn rivaal Ben, onder het mom van 'ik wil eerlijk zijn.' 'Vind ik klote'Dave vertelt: 'We hebben gezoend gisteren, dat wou ik je toch even eerlijk vertellen.' Begrijpelijkerwijs wordt Ben niet heel vrolijk van deze openbaring: 'Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het best wel klote vind.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in B&B Vol Liefde: hoe romantisch wordt de date van Denise en Dave? Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Astrid is WOEST & Natasja wil meer van de piercings van Menno weten Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Petra erg negatief over Annemarie, nieuwe date voor Hans Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Dave vertelt Ben dat hij met Denise gezoend heeft en die is not amused

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV