Kijk LIVE: Skûtsjesilen 2022 in De Lemmer (woensdag)

Kijk LIVE: Skûtsjesilen 2022 in De Lemmer (woensdag)

Het einde van het SKS Skûtsjesilen 2022 komt langzaam in zicht, met nog maar drie wedstrijddagen te gaan. Woensdagmiddag om 14:00 uur gaat de eerste van twee dagen competitie vanuit De Lemmer van start. Vrijdag zal bij Sneek de laatste race worden gevaren.

Je kunt het SKS Skûtsjesilen 2022 in De Lemmer LIVE volgen, via onderstaande video van Omroep Friesland. De uitzending begint om 14:00 uur.

Kijk LIVE: <em>Skûtsjesilen 2022</em> in De Lemmer (woensdag) Het einde van het SKS Skûtsjesilen 2022 komt langzaam in zicht, met nog maar drie wedstrijddagen te gaan. Woensdagmiddag om 14:00 uur gaat de eerste van twee dagen competitie vanuit De Lemmer van start. Vrijdag zal bij Sneek de laatste race worden gevaren. Je kunt het SKS Skûtsjesilen 2022 in De Lemmer LIVE volgen, via onderstaande video van Omroep Friesland. De uitzending begint om 14:00 uur. Bekijk ook De Sneekweek is terug en iedereen heeft er zin in (video) Bekijk deze video » We zijn er bijna!: dit zijn reisleiders Ger en Evelyne Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Mark Rutte met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Skûtsjesilen 2022 in De Lemmer (woensdag)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV