Helden in 112 Vandaag: Twee jongens redden vissen in Amstelveen (video)

Helden in 112 Vandaag: Twee jongens redden vissen in Amstelveen (video)

Tuesday 9 August 2022 om 12:49

Politie en dierenambulance komen ter plaatse nadat twee jongens zien dat de vissen het niet lang zullen overleven in een droogstaande sloot in Amstelveen. De dierenambulance is erg blij met deze jonge lui die dit opmerkte: "Toen hadden we de brandweer gebeld." Bekijk het 112 Vandaag-fragment hieronder.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Helden in <em>112 Vandaag</em>: Twee jongens redden vissen in Amstelveen (video) Politie en dierenambulance komen ter plaatse nadat twee jongens zien dat de vissen het niet lang zullen overleven in een droogstaande sloot in Amstelveen. De dierenambulance is erg blij met deze jonge lui die dit opmerkte: "Toen hadden we de brandweer gebeld." Bekijk het 112 Vandaag-fragment hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 112 Vandaag: Verkeersregelaar in Kerkrade gooit haar heupen los tijdens festival Bekijk deze video » Jebroer vertelt in 112 Vandaag over auto inbraak: "Ik ben 'snachts daarheen gegaan" Bekijk deze video »
TV :
Helden in 112 Vandaag: Twee jongens redden vissen in Amstelveen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's