Tjerk in B&B Vol Liefde: 'Ben is niet OSM'

Tjerk in B&B Vol Liefde: 'Ben is niet OSM'

De enigszins omhooggevallen Tjerk ziet in Ben geen concurrent wat betreft de strijd om Ted: 'Ik denk dat Ben niet bij Ted past. Verschillende achtergronden, verschillende opleidingen... het is een ander niveau. Ted is meer OSM'er weet je, die moet OSM hebben.'

'Ons Soort Mensen'
Voor wie het niet weet legt hij nog even uit wat OSM betekent: 'OSM is Ons Soort Mensen, zeggen wij dan. Niet denigrerend bedoeld maar gewoon heel duidelijk van joh... dat zijn mensen die uit een andere kring komen, met een ander intelligentieniveau. Dat is vaak moeilijker communiceren.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

Tjerk in B&amp;B Vol Liefde: 'Ben is niet <em>OSM</em>' De enigszins omhooggevallen Tjerk ziet in Ben geen concurrent wat betreft de strijd om Ted: 'Ik denk dat Ben niet bij Ted past. Verschillende achtergronden, verschillende opleidingen... het is een ander niveau. Ted is meer OSM'er weet je, die moet OSM hebben.' 'Ons Soort Mensen'Voor wie het niet weet legt hij nog even uit wat OSM betekent: 'OSM is Ons Soort Mensen, zeggen wij dan. Niet denigrerend bedoeld maar gewoon heel duidelijk van joh... dat zijn mensen die uit een andere kring komen, met een ander intelligentieniveau. Dat is vaak moeilijker communiceren.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV