Zien: Prinses Amalia ziet toch af van lidmaatschap vrouwonvriendelijk studentencorps Amsterdam

Zien: Prinses Amalia ziet toch af van lidmaatschap vrouwonvriendelijk studentencorps Amsterdam

Prinses Amalia gaat binnenkort het studentenleven betreden. De prinses heeft laten weten dat de studie altijd voor het plezier gaat, maar dat ze ook graag lid zou willen worden van een studentenvereniging. Laten die nou juist de afgelopen tijd negatief in het nieuws zijn...

Zien: <em>Prinses Amalia</em> ziet toch af van lidmaatschap vrouwonvriendelijk studentencorps <em>Amsterdam</em> Prinses Amalia gaat binnenkort het studentenleven betreden. De prinses heeft laten weten dat de studie altijd voor het plezier gaat, maar dat ze ook graag lid zou willen worden van een studentenvereniging. Laten die nou juist de afgelopen tijd negatief in het nieuws zijn... LidmaatschapJuist het studentencorps waar Amalia is gaan kijken, raakt negatief in opspraak. In een video is te zien dat de mannen uit het corps de vrouwen uitmaken voor 'hoer'. Ze zou toch lid worden van het corps, maar vandaag is naar buiten gebracht dat de prinses afziet van het lidmaatschap bij de vereniging. Bekijk de video van Shownieuws hierboven.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lidmaatschap
Juist het studentencorps waar Amalia is gaan kijken, raakt negatief in opspraak. In een video is te zien dat de mannen uit het corps de vrouwen uitmaken voor 'hoer'. Ze zou toch lid worden van het corps, maar vandaag is naar buiten gebracht dat de prinses afziet van het lidmaatschap bij de vereniging.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV