Video: groep FBI-agenten vallen villa Donald Trump binnen op zoek naar documenten

Video: groep FBI-agenten vallen villa Donald Trump binnen op zoek naar documenten

De villa van Donald Trump is opgeschrikt door een grote groep FBI-agenten. Ze zouden op zoek zijn naar vertrouwelijke documenten die Trump zou hebben meegenomen vanuit het Witte Huis naar zijn villa in Florida.

Video: groep FBI-agenten vallen villa <em>Donald Trump</em> binnen op zoek naar documenten De villa van Donald Trump is opgeschrikt door een grote groep FBI-agenten. Ze zouden op zoek zijn naar vertrouwelijke documenten die Trump zou hebben meegenomen vanuit het Witte Huis naar zijn villa in Florida. Opnieuw presidentTrump zelf laat op zijn Twitter weten dat het een aanval is door radicaal-linkse democraten. Zij zouden niet willen dat Trump in 2024 opnieuw president wordt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Renze gemist? Wat Trump vooral niet deed tijdens Capitoolbestorming Bekijk deze video » Donald Trump steunt Nederlandse boeren: "Verschrikkelijk wat daar gebeurt" Bekijk deze video » RENZE: 'Weet Donald Trump überhaupt waar Nederland ligt?' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Opnieuw president
Trump zelf laat op zijn Twitter weten dat het een aanval is door radicaal-linkse democraten. Zij zouden niet willen dat Trump in 2024 opnieuw president wordt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV