Summerschool gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Summerschool gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Summerschool gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf woensdag presenteert Matthijs van Nieuwkerk de spirituele opvolger van DWDD University, genaamd Summerschool. Vier gerenomeerde deskundigen vertellen in een college over hun vak- en interessegebied. Francis van Broekhuizen trapt af. La DivinaOperazangeres Francis van Broekhuizen vertelt in haar college over haar grote voorbeeld: Maria Callas. Van Broekhuizen zingt en praat ons langs de hoogtepunten, roem en schandalen van ‘la Divina’. CallasTragiek, bedrog, verraad en uitzonderlijk talent: het jetset-leven van zangeres Maria Callas leek zelf wel een opera. Ze stond bekend om haar temperamentvolle gedrag, haar liefdesrelatie met Aristoteles Onassis, en natuurlijk als de bestverkopende en meest talentvolle operazangeres ooit. :[broadcast:videos](ids:"437754,429596" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Woensdag 10 augustus 2022 om 22:19

Vanaf woensdag presenteert Matthijs van Nieuwkerk de spirituele opvolger van DWDD University, genaamd Summerschool. Vier gerenomeerde deskundigen vertellen in een college over hun vak- en interessegebied. Francis van Broekhuizen trapt af.

La Divina
Operazangeres Francis van Broekhuizen vertelt in haar college over haar grote voorbeeld: Maria Callas. Van Broekhuizen zingt en praat ons langs de hoogtepunten, roem en schandalen van ‘la Divina’.

Callas
Tragiek, bedrog, verraad en uitzonderlijk talent: het jetset-leven van zangeres Maria Callas leek zelf wel een opera. Ze stond bekend om haar temperamentvolle gedrag, haar liefdesrelatie met Aristoteles Onassis, en natuurlijk als de bestverkopende en meest talentvolle operazangeres ooit.

:[broadcast:videos](ids:"437754,429596" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's