Nieuw seizoen van De 1% Quiz start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo

Nieuw seizoen van De 1% Quiz start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo

Wednesday 10 August 2022 om 11:53

De 1% Quiz komt weer terug! We zien dan opnieuw hoe kandidaten spelen voor een mooi geldbedrag door goed te puzzelen en raadsels op te lossen. Ook dit seizoen zal worden gepresenteerd door Tijl Beckand. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen van <em>De 1% Quiz</em> start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo De 1% Quiz komt weer terug! We zien dan opnieuw hoe kandidaten spelen voor een mooi geldbedrag door goed te puzzelen en raadsels op te lossen. Ook dit seizoen zal worden gepresenteerd door Tijl Beckand. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. 50.000Honderd kandidaten beginnen aan deze uitdaging, en de vraagstukken worden steeds moeilijker. De speler die een fout antwoord geeft valt af, en de finalist kan een bedrag bij elkaar spelen dat kan oplopen tot 50.000 euro. Zaterdag 27 augustus start er weer een gloednieuw seizoen van De 1% Quiz bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen van De 1% Quiz start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo

50.000
Honderd kandidaten beginnen aan deze uitdaging, en de vraagstukken worden steeds moeilijker. De speler die een fout antwoord geeft valt af, en de finalist kan een bedrag bij elkaar spelen dat kan oplopen tot 50.000 euro.

Zaterdag 27 augustus start er weer een gloednieuw seizoen van De 1% Quiz bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's