Beste Zangers: Nielson zingt Kapot van Roxeanne Hazes

Beste Zangers: Nielson zingt Kapot van Roxeanne Hazes

Donderdag staat Beste Zangers, dat deze week aan een nieuw seizoen begint, in het teken van de muziek van Roxeanne Hazes. Nielson had de eer om haar nummer Kapot te mogen vertolken en dat viel duidelijk in goede aarde bij de zangeres. Hoe het klinkt zie je hieronder.

Beste Zangers: Nielson zingt <em>Kapot</em> van Roxeanne Hazes Donderdag staat Beste Zangers, dat deze week aan een nieuw seizoen begint, in het teken van de muziek van Roxeanne Hazes. Nielson had de eer om haar nummer Kapot te mogen vertolken en dat viel duidelijk in goede aarde bij de zangeres. Hoe het klinkt zie je hieronder. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers: Nielson zingt Kapot van Roxeanne Hazes

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV