Steenrijk, Straatarm: Familie van hartpatiënt Gio maakt van niets iets (video)

Steenrijk, Straatarm: Familie van hartpatiënt Gio maakt van niets iets (video)

Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Deze keer de laatste aflevering uit het vierde seizoen, dat in het voorjaar van 2020 te zien was op televisie. Een hartpatiënt heeft extra stress door alle kosten. Gio leeft van dag tot dag. Gelukkig maken zij van niets iets en hoeft niet alles veel te kosten. Bekijk het fragment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Familie van hartpatiënt Gio maakt van niets iets (video) Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Deze keer de laatste aflevering uit het vierde seizoen, dat in het voorjaar van 2020 te zien was op televisie. Een hartpatiënt heeft extra stress door alle kosten. Gio leeft van dag tot dag. Gelukkig maken zij van niets iets en hoeft niet alles veel te kosten. Bekijk het fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Tranen van geluk tijdens het winkelen met dochters (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Bianca en Storm snappen werkwijze van familie Van der Wielen niet Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV