Evert Santegoeds trots op vakantiefoto's van Mark Rutte: "In het diepste geheim"

Evert Santegoeds trots op vakantiefoto's van Mark Rutte: "In het diepste geheim"

In Strikt Privé geeft hoofdredacteur Evert Santegoeds iedere woensdag een uniek kijkje achter de verhalen van zijn weekblad. Deze week onder andere over de exclusieve vakantiefoto’s van Mark Rutte. Hij zou op vakantie zijn met zijn Finse geliefde. Evert heeft alle details. Bekijk de video hieronder.

Trotse Evert
Weekblad Privé wist Mark Rutte te volgen naar zijn vakantieadres en publiceert deze week foto's van een, alleen zwembroek dragende, premier. Een trotse Evert Santegoeds: 'De foto's zijn in Tirol (Oostenrijk) gemaakt, in het diepste geheim. We kregen de tip dat hij daar logeerde.' Verder gaat de video over Meghan Markle, die het leven van haar paleispersoneel zuur gemaakt zou hebben in de tijd dat zij en prins Harry lid waren van het Britse koningshuis. Ook alles over de breuk van Nick & Simon.

Bekijk hieronder de video van De Telegraaf met o.a. de exclusieve vakantiefoto's van Mark Rutte.

<em>Evert Santegoeds</em> trots op vakantiefoto's van <em>Mark Rutte</em>: &quot;In het diepste geheim&quot; In Strikt Privé geeft hoofdredacteur Evert Santegoeds iedere woensdag een uniek kijkje achter de verhalen van zijn weekblad. Deze week onder andere over de exclusieve vakantiefoto’s van Mark Rutte. Hij zou op vakantie zijn met zijn Finse geliefde. Evert heeft alle details. Bekijk de video hieronder. Trotse EvertWeekblad Privé wist Mark Rutte te volgen naar zijn vakantieadres en publiceert deze week foto's van een, alleen zwembroek dragende, premier. Een trotse Evert Santegoeds: 'De foto's zijn in Tirol (Oostenrijk) gemaakt, in het diepste geheim. We kregen de tip dat hij daar logeerde.' Verder gaat de video over Meghan Markle, die het leven van haar paleispersoneel zuur gemaakt zou hebben in de tijd dat zij en prins Harry lid waren van het Britse koningshuis. Ook alles over de breuk van Nick & Simon. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf met o.a. de exclusieve vakantiefoto's van Mark Rutte. Bekijk ook Video: Yolanthe Cabau is gespot op een miljoenenjacht van miljardair Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Mark Rutte met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video) Bekijk deze video »
Show :
Evert Santegoeds trots op vakantiefoto's van Mark Rutte: "In het diepste geheim"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV