Roxeanne Hazes en Nielson over Beste Zangers: "Veel geluk gehad met elkaar" (video)

Roxeanne Hazes en Nielson over Beste Zangers: "Veel geluk gehad met elkaar" (video)

Vanaf morgen breekt er weer een nieuw seizoen De Beste Zangers aan. Dit seizoen zit er wel een heel speciaal randje aan, het is de 15e editie van het programma. Dit keer ook wel met een enorm gezellige groep: "We hebben heel veel geluk gehad met elkaar", aldus Nielson, een van de sterren van dit seizoen. Ook Roxeanne Hazes is van de partij: "Tijd van ons leven gehad", vertelt ze.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Roxeanne Hazes</em> en Nielson over <em>Beste Zangers</em>: &quot;Veel geluk gehad met elkaar&quot; (video) Vanaf morgen breekt er weer een nieuw seizoen De Beste Zangers aan. Dit seizoen zit er wel een heel speciaal randje aan, het is de 15e editie van het programma. Dit keer ook wel met een enorm gezellige groep: "We hebben heel veel geluk gehad met elkaar", aldus Nielson, een van de sterren van dit seizoen. Ook Roxeanne Hazes is van de partij: "Tijd van ons leven gehad", vertelt ze. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Roxeanne Hazes en Nielson over Beste Zangers: "Veel geluk gehad met elkaar" (video)



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV