Op1: samenwerking politie Nederland en Spanje tegen geweldsincidenten

Op1: samenwerking politie Nederland en Spanje tegen geweldsincidenten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: samenwerking politie Nederland en Spanje tegen geweldsincidenten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vorig jaar viel er op Mallorca zelfs een dode door geweld waar Nederlanders bij betrokken waren. Dit is niet het enige geweldsincident, daarom hebben de politie in Spanje en Nederland de handen ineengeslagen, zo vertelt Jan Versteeg in Op1. “Daarom vond zowel de Spaanse als Nederlandse politie het nuttig om samen te werken, ook om mensen in hun eigen taal te kunnen aanspreken.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: samenwerking politie Nederland en Spanje tegen geweldsincidenten

Vorig jaar viel er op Mallorca zelfs een dode door geweld waar Nederlanders bij betrokken waren. Dit is niet het enige geweldsincident, daarom hebben de politie in Spanje en Nederland de handen ineengeslagen, zo vertelt Jan Versteeg in Op1. “Daarom vond zowel de Spaanse als Nederlandse politie het nuttig om samen te werken, ook om mensen in hun eigen taal te kunnen aanspreken.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV