Reddingsbrigade in Op1: ‘Even leren zwemmen niet voldoende in rivier of de zee’

Reddingsbrigade in Op1: ‘Even leren zwemmen niet voldoende in rivier of de zee’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Reddingsbrigade in <em>Op1</em>: ‘Even leren zwemmen niet voldoende in rivier of de zee’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt Koen Breedveld, directeur van de Reddingsbrigade, dat hij niet de indruk heeft dat veel mensen weten wat een rode vlag op het strand betekent. Volgens hem kunnen ook niet alle Nederlanders goed genoeg zwemmen in een rivier of de zee. “Veel mensen denken dat ze kunnen zwemmen. En dat is wat anders. Ze hebben even leren zwemmen toen ze 6 waren, maar dat betekent niet dat ze kunnen zwemmen. En dat is het misverstand dat hier aan de hand is”, aldus Breedveld. “Even leren zwemmen is niet voldoende.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Reddingsbrigade in Op1: ‘Even leren zwemmen niet voldoende in rivier of de zee’

In Op1 vertelt Koen Breedveld, directeur van de Reddingsbrigade, dat hij niet de indruk heeft dat veel mensen weten wat een rode vlag op het strand betekent. Volgens hem kunnen ook niet alle Nederlanders goed genoeg zwemmen in een rivier of de zee. “Veel mensen denken dat ze kunnen zwemmen. En dat is wat anders. Ze hebben even leren zwemmen toen ze 6 waren, maar dat betekent niet dat ze kunnen zwemmen. En dat is het misverstand dat hier aan de hand is”, aldus Breedveld. “Even leren zwemmen is niet voldoende.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV