Op1 gemist? 200.000 hectare verbrand in Spanje, grootte van provincie Limburg

Op1 gemist? 200.000 hectare verbrand in Spanje, grootte van provincie Limburg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 200.000 hectare verbrand in Spanje, grootte van provincie Limburg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt journalist Edwin Winkels hoe het in Spanje gaat met de bosbranden. Volgens hem is er nog geen reden tot paniek, ook al is er 200.000 hectare verbrand. "Dat is wel een hele provincie Limburg bijvoorbeeld. Maar het is heel erg verspreid en het kan ergens gebeuren net als in Frankrijk gebeurt, dat campings of vakantiewoningen ontruimd moeten worden. Tot nu toe is er niks verwoest, er zijn geen doden gevallen, je moet het in de gaten houden altijd.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 200.000 hectare verbrand in Spanje, grootte van provincie Limburg

In Op1 vertelt journalist Edwin Winkels hoe het in Spanje gaat met de bosbranden. Volgens hem is er nog geen reden tot paniek, ook al is er 200.000 hectare verbrand. "Dat is wel een hele provincie Limburg bijvoorbeeld. Maar het is heel erg verspreid en het kan ergens gebeuren net als in Frankrijk gebeurt, dat campings of vakantiewoningen ontruimd moeten worden. Tot nu toe is er niks verwoest, er zijn geen doden gevallen, je moet het in de gaten houden altijd.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV