Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag is Beste Zangers terug bij NPO 1. Presentator Jan Smit ontvangt dit seizoen zeven "beste zangers" in zijn optrekje in het Spaanse Sevilla. Weten de deelnemers elkaar ook dit seizoen weer te verrassen? En komen er opnieuw hits of grote doorbraken voort uit dit seizoen? OntroeringDe "beste zangers" zijn dit jaar afgereisd naar het Spaanse Sevilla. Vanuit een prachtige hacienda brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore. Dat zal ook dit jaar weer voor de nodige ontroering zorgen: zowel in verhaal als in zang. Alle optredens zijn ook dit jaar weer onder begeleiding van de Beste Zangers-band van Marcel Fisser. DeelnemersDit seizoen zijn er zeven deelnemers: Jaap Reesema Ferdi Bolland Nielson Claudia de Breij Sarita Lorena Blanks Roxeanne Hazes :[broadcast:videos](ids:"477887,474023" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Donderdag is Beste Zangers terug bij NPO 1. Presentator Jan Smit ontvangt dit seizoen zeven "beste zangers" in zijn optrekje in het Spaanse Sevilla. Weten de deelnemers elkaar ook dit seizoen weer te verrassen? En komen er opnieuw hits of grote doorbraken voort uit dit seizoen?

Ontroering
De "beste zangers" zijn dit jaar afgereisd naar het Spaanse Sevilla. Vanuit een prachtige hacienda brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore. Dat zal ook dit jaar weer voor de nodige ontroering zorgen: zowel in verhaal als in zang. Alle optredens zijn ook dit jaar weer onder begeleiding van de Beste Zangers-band van Marcel Fisser.

Deelnemers
Dit seizoen zijn er zeven deelnemers:

  • Jaap Reesema
  • Ferdi Bolland
  • Nielson
  • Claudia de Breij
  • Sarita Lorena
  • Blanks
  • Roxeanne Hazes

:[broadcast:videos](ids:"477887,474023" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's