John van den Heuvel over explosie bij Harbour Club: ‘Moeilijk onderzoek te doen’

John van den Heuvel over explosie bij Harbour Club: ‘Moeilijk onderzoek te doen’

John van den Heuvel vertelt meer over de zaak rond de Harbour Club in Amsterdam. Bij de horecagelegenheid is een explosief afgegaan wat veel schade heeft veroorzaakt. “Het is een hele nare manier van intimideren. Het zal niet eens bedoeld zijn om direct letsel te veroorzaken. Wel om grote schade te veroorzaken.” Volgens de misdaadjournalist is het ook moeilijk om hier onderzoek naar te doen.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel over explosie bij <em>Harbour Club</em>: ‘Moeilijk onderzoek te doen’ John van den Heuvel vertelt meer over de zaak rond de Harbour Club in Amsterdam. Bij de horecagelegenheid is een explosief afgegaan wat veel schade heeft veroorzaakt. “Het is een hele nare manier van intimideren. Het zal niet eens bedoeld zijn om direct letsel te veroorzaken. Wel om grote schade te veroorzaken.” Volgens de misdaadjournalist is het ook moeilijk om hier onderzoek naar te doen. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel over beroving bij Dusan Tadic: "Heel naar verhaal" (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over Ihattaren: "Laat verdachten Marengo proces in zijn auto rijden" (video) Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel over explosie bij Harbour Club: ‘Moeilijk onderzoek te doen’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV