B&B Vol Liefde: Simone in tranen als Martijn haar naar huis stuurt

B&B Vol Liefde: Simone in tranen als Martijn haar naar huis stuurt

Zien: ook de moeder van Martijn wordt emotioneel als Simone vertrekt.

Martijn heeft het erg moeilijk in B&B Vol Liefde, hij besluit namelijk om Simone naar huis te sturen. Ze hebben het heel erg gezellig, maar de liefde bloeit niet op. Martijn krijgt daarbij meer gevoelens voor Marjan, en dat voelde Simone al een beetje aankomen. Als ze terugkijkt op het warme bad waarin Simone in de bed and breakfast van Martijn terecht is gekomen, wordt ze emotioneel…

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Simone in tranen als Martijn haar naar huis stuurt Zien: ook de moeder van Martijn wordt emotioneel als Simone vertrekt. Martijn heeft het erg moeilijk in B&B Vol Liefde, hij besluit namelijk om Simone naar huis te sturen. Ze hebben het heel erg gezellig, maar de liefde bloeit niet op. Martijn krijgt daarbij meer gevoelens voor Marjan, en dat voelde Simone al een beetje aankomen. Als ze terugkijkt op het warme bad waarin Simone in de bed and breakfast van Martijn terecht is gekomen, wordt ze emotioneel… Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Tjerk in B&B Vol Liefde: 'Ben is niet OSM' Bekijk deze video » Woensdag in B&B Vol Liefde: Natasja heeft moeite met piercings Menno Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Simone in tranen als Martijn haar naar huis stuurtActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV