Evert Santegoeds: ‘Carlo is niet nieuwe liefde van Estelle Cruijff’(Shownieuws)

Evert Santegoeds: ‘Carlo is niet nieuwe liefde van Estelle Cruijff’(Shownieuws)

Er doen verhalen de ronde dat Estelle Cruijff een nieuwe liefde heeft gevonden in ene Carlo. Maar volgens roddeljournalist Evert Santegoeds is daar niets van waar. Estelle was op jonge leeftijd getrouwd met Ruud Gullit en had een tijdje een relatie met Badr Hari, maar is al lange tijd niet in het openbaar verschenen met een man aan haar zijde. “Ik heb niet het idee dat deze Carlo de nieuwe liefde van Estelle is”, aldus Santegoeds. Volgens hem wordt het er ook niet makkelijker op voor Estelle om een partner te vinden.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Evert Santegoeds: ‘Carlo is niet nieuwe liefde van Estelle Cruijff’(<em>Shownieuws</em>) Er doen verhalen de ronde dat Estelle Cruijff een nieuwe liefde heeft gevonden in ene Carlo. Maar volgens roddeljournalist Evert Santegoeds is daar niets van waar. Estelle was op jonge leeftijd getrouwd met Ruud Gullit en had een tijdje een relatie met Badr Hari, maar is al lange tijd niet in het openbaar verschenen met een man aan haar zijde. “Ik heb niet het idee dat deze Carlo de nieuwe liefde van Estelle is”, aldus Santegoeds. Volgens hem wordt het er ook niet makkelijker op voor Estelle om een partner te vinden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Estelle Cruijff en dochter Joëlle publiceren sappige 18+ podcast Bekijk deze video » RTL Boulevard: Estelle Cruijff 'ondergaat' Balinees ritueel Bekijk deze video »
Gossip :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV