Astrid wordt gek van dates in B&B Vol Liefde: ‘Twee tegen één, kappen nou!’

Astrid wordt gek van dates in B&B Vol Liefde: ‘Twee tegen één, kappen nou!’

Astrid heeft het niet altijd makkelijk met haar mannen in B&B Vol Liefde. Ze heeft momenteel zowel Harmjan als Ruud op bezoek om mee te daten, en het blijkt dat deze twee heren erg van elkaar verschillen. En af en toe wordt ze even gek van de mannen…

Lees verder onder de video.

Astrid wordt gek van dates in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: ‘Twee tegen één, kappen nou!’ Astrid heeft het niet altijd makkelijk met haar mannen in B&B Vol Liefde. Ze heeft momenteel zowel Harmjan als Ruud op bezoek om mee te daten, en het blijkt dat deze twee heren erg van elkaar verschillen. En af en toe wordt ze even gek van de mannen… Lees verder onder de video. Astrid sluit dates opRuud denkt dat hij Astrid op haar nummer zet en dat Harmjan meer van het pleasen is. Het is de grote vraag waar Astrid naar op zoek is in een man, al wordt ze even gek als ze wordt aangesproken op hoe precies ze is. Ze doet de deur dicht om even verlost te zijn van haar dates. “Twee tegen één, kappen nou!” Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde in een video van RTL Boulevard hierboven. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Astrid wordt gek van dates in B&B Vol Liefde: ‘Twee tegen één, kappen nou!’

Astrid sluit dates op
Ruud denkt dat hij Astrid op haar nummer zet en dat Harmjan meer van het pleasen is. Het is de grote vraag waar Astrid naar op zoek is in een man, al wordt ze even gek als ze wordt aangesproken op hoe precies ze is. Ze doet de deur dicht om even verlost te zijn van haar dates. “Twee tegen één, kappen nou!”

Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde in een video van RTL Boulevard hierboven.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV