Beste Zangers: Artiesten komen aan in Sevilla en bewonderen de villa

Beste Zangers: Artiesten komen aan in Sevilla en bewonderen de villa

Vanavond kunnen we genieten van de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Jan Smit ontvangt dit jaar zeven artiesten. Bekijk in de video hieronder hoe de kandidaten aankomen in de villa.

Lees verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em>: Artiesten komen aan in Sevilla en bewonderen de villa Vanavond kunnen we genieten van de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Jan Smit ontvangt dit jaar zeven artiesten. Bekijk in de video hieronder hoe de kandidaten aankomen in de villa. Lees verder onder de video. SevillaDe zeven kandidaten van dit jaar zijn: Roxeanne Hazes, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Nielson, Sarita Lorena en Blanks. Allen worden betoverd door de mooie plek waar ze dit jaar Beste Zangers 2022 opnemen: "Je waant je in een soort fantasie", zegt Roxeanne Hazes. De zangers en zangeressen overnachten in een mooie villa in Sevilla en de sfeer is goed. Bekijk de beelden hierboven. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Dit zijn de zeven kandidaten van Beste Zangers 2022 Bekijk deze video » Beste Zangers 2022 start 11 augustus: bekijk de leader met nieuwe deelnemers Bekijk deze video »

Sevilla
De zeven kandidaten van dit jaar zijn: Roxeanne Hazes, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Nielson, Sarita Lorena en Blanks. Allen worden betoverd door de mooie plek waar ze dit jaar Beste Zangers 2022 opnemen: "Je waant je in een soort fantasie", zegt Roxeanne Hazes. De zangers en zangeressen overnachten in een mooie villa in Sevilla en de sfeer is goed. Bekijk de beelden hierboven.

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV