De slimste mens: all stars: Peter Hein van Mulligen moet boel in het gareel houden

De slimste mens: all stars: Peter Hein van Mulligen moet boel in het gareel houden

In De slimste mens: all stars neemt econoom Peter Hein van Mulligen het volgens presentator Philip Freriks op tegen ‘twee kunstenaars en een feministisch mediafenomeen’. “Ik ben hier voor de serieuze noot, laten we het daarop houden”, reageert van Mulligen. “Het is wel een ernstig programma, geen grappen en grollen. Er moet iemand de boel in het gareel houden.”

Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens: all stars</em>: Peter Hein van Mulligen moet boel in het gareel houden In De slimste mens: all stars neemt econoom Peter Hein van Mulligen het volgens presentator Philip Freriks op tegen ‘twee kunstenaars en een feministisch mediafenomeen’. “Ik ben hier voor de serieuze noot, laten we het daarop houden”, reageert van Mulligen. “Het is wel een ernstig programma, geen grappen en grollen. Er moet iemand de boel in het gareel houden.” Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Ferdi Stofmeel noemt bijzonder meer in De slimste mens: ‘Dan weet ik het niet-meer’ Bekijk deze video » De slimste mens: all stars: Stefano Keizers heeft beroemde plaksnor meegenomen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV