I Want Your Song: kiest volkszanger Mart Hoogkamer voor een Engelstalig liedje?

I Want Your Song: kiest volkszanger Mart Hoogkamer voor een Engelstalig liedje?

Vrijdag 12 augustus is Mart Hoogkamer de gast in het zangprogramma I Want Your Song. In deze show komen singer-songwriters langs die proberen hun liedje te verkopen aan de zanger of zangeres. Jaimy Trommelen zingt een Engelstalig liedje terwijl Mart meer van de Nederlandse muziek is. Zal Hoogkamer kiezen voor dit liedje? Bekijk hieronder een fragment van Jaimys optreden in I Want Your Song.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: kiest volkszanger <em>Mart Hoogkamer</em> voor een Engelstalig liedje? Vrijdag 12 augustus is Mart Hoogkamer de gast in het zangprogramma I Want Your Song. In deze show komen singer-songwriters langs die proberen hun liedje te verkopen aan de zanger of zangeres. Jaimy Trommelen zingt een Engelstalig liedje terwijl Mart meer van de Nederlandse muziek is. Zal Hoogkamer kiezen voor dit liedje? Bekijk hieronder een fragment van Jaimys optreden in I Want Your Song. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook I Want Your Song: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Mart Hoogkamer in I Want Your Song Bekijk deze video »
TV :
I Want Your Song: kiest volkszanger Mart Hoogkamer voor een Engelstalig liedje?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV