Video: Opnieuw gigantische bosbranden in het zuidwesten van Frankrijk

Video: Opnieuw gigantische bosbranden in het zuidwesten van Frankrijk

Video: Opnieuw <em>gigantische bosbranden</em> in het <em>zuidwesten van Frankrijk</em> Zo'n 10.000 mensen hebben op stel en sprong hun huis moeten verlaten door een opgelaaide bosbrand in het zuidwesten van Frankrijk. De brand begon gisteren en woedt in de departementen Landes en Gironde, waar vorige maand ook al een grote bosbrand was. Inmiddels is 6000 hectare bos in vlammen opgegaan, melden de autoriteiten. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Treinreizigers Spanje staan doodsangsten uit omringt door bosbrand Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Eenorme bosbrand verwoest natuurgebied in Californië Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Opnieuw gigantische bosbranden in het zuidwesten van Frankrijk

Zo'n 10.000 mensen hebben op stel en sprong hun huis moeten verlaten door een opgelaaide bosbrand in het zuidwesten van Frankrijk. De brand begon gisteren en woedt in de departementen Landes en Gironde, waar vorige maand ook al een grote bosbrand was. Inmiddels is 6000 hectare bos in vlammen opgegaan, melden de autoriteiten.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV