Start Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw: welke dame gaat Harrie's hart veroveren?

Start Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw: welke dame gaat Harrie's hart veroveren?

Start <em>Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw</em>: welke dame gaat Harrie's hart veroveren? Vanavond start de nieuwe realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Realityster Harrie Snijders, bekend als Harrie de Hengst in Ex On The Beach gaat in Daten op het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw op zoek naar de liefde van zijn leven. Zestien singles proberen de dj het hof te maken. Bekijk de promo hierboven. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Bekijk ook Trailer: Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf 11 augustus te zien bij TLC Bekijk deze video »

Vanavond start de nieuwe realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Realityster Harrie Snijders, bekend als Harrie de Hengst in Ex On The Beach gaat in Daten op het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw op zoek naar de liefde van zijn leven. Zestien singles proberen de dj het hof te maken. Bekijk de promo hierboven.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV