Beste Zangers gemist? Nielson zingt 'Kapot' speciaal voor Roxeanne Hazes

Beste Zangers gemist? Nielson zingt 'Kapot' speciaal voor Roxeanne Hazes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Nielson mag als allereerste van het seizoen aan de bak en dat doet hij met het nummer 'Kapot'. Dit nummer is oorspronkelijk geschreven voor Nielson. De Nederlandse singer-songwriter kiest ervoor om zijn eigen nummer terug te stelen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Nielson</em> zingt 'Kapot' speciaal voor <em>Roxeanne Hazes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Nielson mag als allereerste van het seizoen aan de bak en dat doet hij met het nummer 'Kapot'. Dit nummer is oorspronkelijk geschreven voor Nielson. De Nederlandse singer-songwriter kiest ervoor om zijn eigen nummer terug te stelen. Tekst gaat verder onder de video. Kapot'Kapot' gaat over de liefde van je leven missen en dat vervolgens oplossen met andere mannen. Nielson heeft ervoor gekozen om een antwoordt te schrijven en zingt het lied speciaal voor Roxeanne Hazes. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Nielson zingt 'Kapot' speciaal voor Roxeanne Hazes

Kapot
'Kapot' gaat over de liefde van je leven missen en dat vervolgens oplossen met andere mannen. Nielson heeft ervoor gekozen om een antwoordt te schrijven en zingt het lied speciaal voor Roxeanne Hazes.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV